Hvem er vi?

Uldjyden indehaves af Lilly Jensen og Anni Myrup.

I 1993 overtog vi Uldjyden, som på det tidspunkt lå på Østerbrogade 10.

Nogen vil måske undre sig over navnets oprindelse. Men der knytter sig en helt særskilt historie,til navnet;  Om  da den gamle ”uldjyde” Jens Thøgersen efter 2. Verdenskrig købte op hos tekstilfabrikanter i det meste af Jylland. Den gang var der mangel på næsten alt. Og på det grundlag blev Uldjyden kendt viden om. Vi overtog Uldjyden efter Jens Thøgersens enke, Lis Thøgersen, som videreførte forretningen efter Jens Thøgersens død.

I 1996 opstod muligheden for at overtage den langt større forretning Nørgaard Frandsens Eftf.
Beliggende på adressen Østerbrogade 4.
Udover lingeri og damemode omfattede Nørgaard Frandsens Eftf. Også en stor garn-afdeling.
Disse koncepter – herunder også garnafdelingen - har vi i de forløbne år videreudviklet – stadig under navnet Uldjyden. Det har i dag vist sig at være en god disposition, idet vi kan glæde os over en utroligt loyal kundekreds, hvad enten det er damemode, lingeri eller garn og garn -artikler som står på indkøbssedlen.

En af årsagerne til vores store loyale kundekreds, mener vi selv, skyldes vort personale, som sammen med os sætter en ære i - i en hyggelig atmosfære - at servicere og rådgive vore kunder  - ærligt og reelt.
En af de ting, som vi ofte hører vore kunder sætte pris på, er at det er muligt at tage varer med hjem i udvalg og at varerne pakkes pænt ind. At vi har gode og gratis parkeringsforhold er også forhold, som man i dag ikke altid kan betragte som en selvfølge.

Vi er stolte, når vore kunder bekræfter vort motto:  Uldjyden – værd at køre langt efter.

Vi ses forhåbentligt!

Med venlig hilsen

Lilly og AnniÅbningstider

Mandag-fredag kl. 10.00-17.30
Lørdag kl. 09.30-13.00
I hele juli måned er der søndags åbent fra kl. 11.00-15.00


Programmeret og hosted af nordicweb